Accimeras integritetspolicy


Vi värnar om din personliga integritet. Denna integritetspolicy förklarar hur och varför vi samlar in information om dig, hur vi skyddar dem och vilka rättigheter du har. Om du har några frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss!

 

 1. Insamling av information

Vi samlar in information från dig när du registrerar dig på vår webbplats. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, din e-postadress och ditt telefonnummer. Dessutom tar vi automatiskt emot och sparar information från din dator och webbläsare, inklusive din IP-adress, uppgifter om programvara och hårdvara och den begärda sidan. Vår insamling av information handlar i huvudsak om att hantera uppgifter för att kunna ta kontakt med dig i din yreksroll.

 

 1. Användning av information

Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

 • Förbättra vår hemsida
 • Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
 • Kontakta dig via e-post
 • Administrera erbjudande eller anmälningar till våra utbildningar och seminarier.

 

 1. Utlämnande till tredje part

Vi lämnar inte eller på annat sätt överför dina uppgifter vidare till tredje part.

 

 1. Informationsskydd

Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter. Vi använder oss av krypteringsmetoder. Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb, får tillgång till personligt identifierbar information. De servrar som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker miljö.

 

 1. Krypterad och säker hemsida

Vår website använder HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) är ett protokoll för krypterad transport av data för HTTP-protokollet. Det innebär en hög säkerhet mot avlyssning och manipulation av information när du besöker hemsidan.

 

 1. Avsluta prenumeration

Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information, tips, nyhetsbrev och aktuella händelser inom HRM och Human Capital. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje utskick.

 

 1. Bevarande av personuppgifter

Vitavia bevarar inte personuppgifter under en längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålet med behandlingen. Du kan när som helst höra av dig till oss för att be om att vi ska bort eller avidentifiera informationen om dig i våra system.

 

 1. Samtycke

Genom att registrera dig på vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

 

 1. Kontakt

För mer information om vår integritetspolicy, ring 08-441 42 44 eller mejla kontakt@accimera.se